ForeningLet understøtter kortbetalinger. Både Dankort samt udenlandske kort såsom MasterCard, VISA og VISA-Electron.

For at kunne modtage kortbetalinger skal man abonnere på vores guldpakke. I denne pakke er et abonnement på en betalingsgateway fra QuickPay inkluderet, så den skal man ikke betale for, når man har guldpakken hos os. Et QuickPay-abonnement koster typisk 149 kr. om måneden ekskl. moms.

Priser på Dankort

Ud over at have et abonnement hos ForeningLet på guldpakken, så betaler man også til Nets for at kunne modtage Dankortbetalinger. Priserne er som følger (1. januar 2022):

Oprettelsesgebyr: 0 kr.
Årsabonnement: 0 kr.
Pris per transaktion/betaling: 0,32% (0,0032)

Priser på udenlandske kort

Hvis man ønsker at kunne modtage fx MasterCard, VISA og VISA-Eletron, så skal man i dialogen med Nets angive at man også ønsker at kunne modtage disse kort. Priserne for sådan en aftale kan Nets oplyse. Der er ikke noget abonnement eller oprettelsesgebyr. Prisen per transaktion vil typisk være højere end prisen på dankort-transaktioner, og prisen vil variere alt efter om kortet er udstedt i Danmark eller udlandet. De udenlandsk udstedte kort er typisk dem med de højeste transaktionspriser.

Hjælp til at komme i gang

Hvis man har besluttet sig for at modtage kortbetalinger, så kan man – når man er logget ind i ForeningLet (i sin egen forening) – gå ind under “Diverse -> Kom i gang med kortbetaling”, og dér kan man finde hjælp til hvordan man kommer videre.