MobilePay Subscriptions

Så er der mulighed for at tilbyde MobilePay Subscriptions til foreningens medlemmer, hvis man anvender ForeningLet. MobilePay Subscriptions kan sammenlignes med Betalingsservice/PBS – det foregår blot via MobilePay i stedet. Fx kan nye medlemmer ved indmeldelse betale første opkrævning via MobilePay, og de efterfølgende betalinger trækkes helt automatisk fra medlemmets MobilePay uden at medlemmet skal gøre noget.

Nye kunder i 2021

Vi får hvert år mange nye kunder, og det er en bred vifte af forskellige foreningstyper, som vælger ForeningLet. Her nævnes et lille udpluk af de kunder vi har fået i 2021:

  • VK Esbern Snare
  • TeaterMejeriet
  • Furesø Kunstforening
  • Dansk Filmklipperselskab
  • Sengeløse Badminton, Tennis og Fitness
  • Grundejerforeningen Skåstrup Strand Øst
  • Melodigrandprixfans.dk
  • Haslev Bordtennis Klub
  • Grundejerforeningen Sandager

Børsen Gazelle 2020

Her hos ForeningLet er vi utrolig stolte over at blive kåret til Børsen Gazelle 2020. Det er andet år i træk at ForeningLet bliver kåret til Børsen Gazelle, og det tror vi på er et udtryk for, at vi har et solidt produkt i det marked vi er i, nemlig medlemssystemer til foreninger. At være Børsen Gazelle er et udtryk for vækst, og en del af vores vækst ved vi kommer fra nuværende kunder, som anbefaler ForeningLet til andre foreninger. Tak til alle de kunder/foreninger, som har valgt ForeningLet som medlemssystem. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at levere en god service og et godt produkt i de kommende år.

Køsystem

Vidste du godt at ForeningLet har et indbygget køsystem? Det fungerer ligesom køsystemet fra SKAT, og køsystemet sikrer at ForeningLet kan klare presset fra fx flere hundrede forældre, som på samme tid ønsker at melde sine børn til fx gymnastik, svømning eller dans. Køsystemet koster ikke ekstra og sættes op efter aftale med jer som kunde. Kontakt os for at høre nærmere.

Skærmbillede som medlemmerne ser inden tilmelding åbner.

Skærmbillede som medlemmerne ser, når de bliver sat i kø:

App til medlemmer og instruktører

ForeningLet har udviklet en app, som primært er tiltænkt de foreninger som har holdtræning (fx fitness) samt de foreninger som har instruktører, der krydser de fremmødte deltagere af – eksempelvis børnehold indenfor badminton, gymnastik og lignende. Instruktører kan også kommunikere via email og SMS til medlemmerne.

App’en kan downloades i App Store (iOS) og Play Store (Android). Søg efter ForeningLet.

Før medlemmer og/eller instruktører kan logge ind i app’en, så skal dette slås til i ForeningLet. Det gøres under “Opsætning -> Medlemsportal -> App”.

Med tiden vil vi putte flere funktioner ind i app’en. Den næste funktion på tegnebrættet er et digitalt medlemskort.